Posts

Showing posts from July, 2012

Change Your Mentality! PleasE~

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :) Fisrtly, assifun jiddan (sorry so much) long time no update.. biasalah dah mula study balik, so curi-curi masa nak update blog ni.. Apa khabar diri dan iman..? sihat or tenat..? gulp! kalau tenat tu, inilah masanya.. Ramadhan kan hampir tiba.. so, grab that time to cure your imaan! inshaAllah.. :)
So, like the title, change your mentality.. apa yang sy nak sampaikan melalui tajuk tu.. anyone guess..? huhu.. okay, just guess it, and you'll know the answer at the end of this entry -senyumsampaitelinga-
haa.. kita selalu dengar pandangan orang terhadap sesuatu kan.. so, saya nak tekankan yang kadang-kadang pandangan orang tu tak semestinya betul dan kadang-kadang memang tak berkaitan or tak tepat.. banyak lah perkara yang orang bagi pandangan sama.. kalau tanya 10 orang mungkin jawapan yang sama.. so, kat sini saya nak perbetulkan apa yang saya tahu berdasarkan ilmu yg ada dan pengalaman sy.. di sini sy senaraikan beberapa contoh.. :) …