Posts

Showing posts from October, 2012

they are my osem friends! Luv yew ~ Part I ~

Image
Assalamualaikum :) hihi, mesti excited kan baca title of de post kan..? uhuk..uhuk! siapakah gerangan mereka itu..?? yeah, saya saja-saja ja buat post ni.. just want to give you credits and thankful to you for all you have done for me.. to me.. okay, jangan cakap banyak, let's start! 0594 - Oh you, I love you. I'm sure you know.. thanks being my friend.. it's almost six years we've been friend although I know you a long time ago.. Cause we are relative! Haha.. thanks for being my 'sister' and understand me.. And I know you are the most understands me among my friends.. And terima kasih juga sebab selalu ada bila saya perlukan kamuu! hihi.. dan terima kasih kerana memberi semagat dengan cara yang.. err.. yeah, I'm wake up already.. hihi.. you are so nice to me eventhough others 'islandkan' me.. yesss, you are the one! thanks give me a lot of things and always make me smile when with you .. eseh, macam jiwang pulak.. nak muntah, sedia basin sendir…

Em.. excuse me, I love you!

Image
Assalamualaikum .. awak yang tengah baca! apa khabar iman , fizikal, mental? opps! okay.. erm eh, jangan salah faham ya dengan tajuk tu.. eh, cepat sangat buat andaian! bukan tentang partner okay.. sikit-sikit i love you automatik partner ke eh..? okay, change your mentality :) okay, seteret to the point lah .. sebenarnya nak cerita pasal teguran.. teguran.. emm, mestilah kita pernah kena tegur dan menegur kan.. apa perasaan kena tegur dan menegur..? yes, of course so far different feelings! kadang-kadang kena tegur seolah-olah rasa semuanya salah kan..? mesti rasa macam "eh, kau tu baek sangat lah?! " opps, ada saya cakap saya baekkkk sangat..? itu kena tegur.. kalau menegur pula , how..? ya, memang kita tegur sebab nak tegur diri sendiri dahulu sebenarnya.. memang kita tegur sebab tahu benda tu salah dan kurang sopan agaknya.. ya, memang kita tegur sebab kita nak dia berubah.. bukan yang drastik, asalkan dapat berubah.. sikit-sikit , lama-lama jadi bukit, aiseh! berub…