Posts

Showing posts from November, 2012

ukhuwah fillah, sahabat !

Image
Assalamualaikum and annyong! hihi.. lama dah tak guna bhs Korea..  apa khabar diri hari ini, iman tika ini..? sudahkah sentiasa di cas ? Gulp! alhamdulillah jika masih aktif lagi bergaya.. Oho!
Emm.. baca tajuk, anda pasti sudah dapat jangka apa yang saya nak  sampaikan kan..? Aha! No, anda mungkin sedikit salah.. Eh. Okay, pada post kali ini saya just nak share apa yang saya  dapat sepanjang cuti ini.. *cuti belum habis! emm.. yup! outing sama sahabat.. dan outing sama kawan..
Macam ada yang berbeza?? adakah?  Yes, of course!!  saya nak kongsikan dengan anda bagaimana keluar bersama rakan  dan keluar bersama sahabat..
yang paling ketaranya ialah.. bila kita keluar, berjam-jam lamanya. solat kita tetap jaga apabila ditemani sahabat.. dan solat kita dilengahkan even kadang-kadang tertinggal  apabila keluar bersama rakan.. di situ sudah terang tang tang lah, Sahabat itu sangat diperlukan.. diperlukan dalam membina jalinan ukhuwah :) dan di situ juga ketara perbezaannya..
yang keduanya.…

They are my Osem Friends! Luv yew~ Part II ~

Image
Assalamualaikum! hows today..? hows imaan..? hii, hope all in good condition! :) okay, let's start describing! hihi, hope you all like it! here, got something to tell .. come closer! 1012- Hey you! I really miss you, yes you knew it :P hihi.. thanks, komawo chinguya! thanks being my bestttfriend! thanks always make me happy.. and em.. thanks again cause you are willing to be my friend.. eh, apakah.. hihi, eh, excited nak date ngn ktk aiehhh! hehe.. I like your loving characteristic.. and your cheerful person! hihi.. lama lu xjumpa eh, rasa 5tahun! *maka baru mk dkt 1thn.. ish, lamak lah ya.. kan? hihi, okay, thanks for everything and harap date kita jadi oohh! hihi.. stay beside me k? luv you fillah! :) 0612- Hey ktk! ktk tok nanggg eh.. kawan kmk y kmk pnh jumpa yg memang superb!! hihi.. yaa, kmk nang tauk, org yg bena2 cheerful ya mesti ada udang di sebalik nasi goreng nak..? haha.. okay, xpa.. adalah hikmahnya ya.. Allah mk bagi ktk jadi lebih SUPERB gik!! hihi.. makseh…