Posts

Showing posts from January, 2018

Review Aleppokalips!

Image
Bismillahirrahmanirrahim. for a long time.
I'm back to my passion.
Assalamualaikum!

I am so excited to review a book named Aleppokalips by Inche Gabbana, Angel Pakai Gucci blog author. orang femes takkan tak kenal? Lagi-lagi dalam dnt. EH.

Okay first of all nak rate 4/5.
Kira dah bagus sangat dah tu. Takut kalau bagi 5 nanti ehem.
Bukan calang lah saya boleh habiskan novel dalam masa yang sangat singkat.
Dan saya lupa novel apa yang last sekali saya baca sebelum novel ni.
Kata IG, Akhi tu belum layak jadi novel, so yang ini lah paling pantas.
Sebab apa saya kata pantas, I am picky reader and I am slow to read a novel
than other non-fiction books yang macam motivational, cerpen. Haa kalau yang tu
saya memang laju ah. Hihi.

Jalan cerita Aleppokalips sangat best! Penuh debaran dan emosi.
Tapi saya tak nangis pun sebab babak yang sedih terganggu dengan
rengekan anak kucing yang baru berapa hari lahir menangis. Opps.
Okay takpa tapi itu tak menghilangkan mood saya.
Alhamdulillah I mad…