Posts

Showing posts from November, 2016

Short Escape .

Allah, I wanna have a “short rest” Bismillahirahmanirrohim Assalamualaikum. You can tell based on the title right?
Dah seminggu aku cuba untuk “rehat” , I just took a short escape of everything except attending classes. Bukan aku suka-suka nak bersendiri, bukan seronok duduk diam seorang diri dalam bilik, dah rumah ni macam gua dah rasa bertapa dalam gua hira’ pun ada jugak. Ni la mungkin aku boleh share sikit kot apa je yang aku dapat selama escapism ni. Huhu. Tapi tak la totally 100% aku dapat. Seminggu ni memang la aku tak layan fon sangat, bukan ada orang cari sangat kan? Tapi tak la sampai tak bersosial langsung. Zaman modern kot, bukan zaman Nabi ni . tapi entah la, aku lebih memilih untuk reply yang perlu je dan aku chat orang-orang tertentu untuk bantu aku cari solution for all the mess I have. Mintak maaf sangat sebab tak respon. inshaAllah lepas ni aku respon, tapi take time.
Aku banyak chat orang-orang yang aku percaya boleh bantu aku. Tapi sebenarnya tak semua pun reply, t…