Posts

Showing posts from June, 2012

Midnight stay up.. Euro!

Assalamualaikum.. assifun jiddan for late update.. a bit busy with school.. and today I have a lot of free time .. and yet didn't go to school today..
hows imaan..? sihat ka.. inshaAllah baik-baik sahaja :) oh, yes.. the title is about Euro.. if you think i wanna post about who win, who lose.. you're wrong.. if you think i wanna tell you who is my favourite player or country.. you're wrong also.. haha, if you think like that, pasti korang belum kenal lagi blog saya ni.. so, what..??
okay, sabar.. its my hobby to write and blogging.. okay, honestly I've watched some match.. BUT .. not from the start until end.. just a few minutes.. yes, I've watched... but I'm looking for something else.. that.. tak semua orang berfikiran sama seperti saya! oh..
nak tahu apa yang saya cari di sebalik sorakan, tendangan goalllllll ! itu..?? yahh, mungkin akan ada yang rasa ?? -_- eh? ha,, faham-faham lah..
tengok-tengok orang main bola ni kan.. terfikir juga.. ada ke yan…

JOm la Boycott !

Image
Assalamualaikum and.. hye! salam 1 malaysia.. errr.. okay la.. okay, today I wanna share to you about boycott..
Do you know what is boycott..? boikot la.. eh! daripada apa yang saya faham.. boycott is how we banned some goods from buying it for helping others epecially our beloved Palestinians..
emm, dah tahu..? saya pasti ramai yang dah tahu cuma.. cuma*! jwb sndiri la! haa.. faham kan apa yang saya cuba jawab tu.. same goes to me la.. and thats why I want to start.. tapi rasanya ada yang saya memang dah banned saya tak akan makan! McD lololo.. i think last 2010, first and last lah saya makan kat McD kuching airport.. yeah! so bad news when I hear in my hometown will be build also that fast food restaurant! Oh my.. oh my.. ottoke?!
okay.. saya nak masuk point sebenar.. kita selalu dengar boikot ni mesti berkait rapat dengan Palestin kan..? Eh, why we must do the boycott.? orang lain tak pun.. err.. yes! soalan itu lah yang saya nak jawab.. dan saya sangat pasti semua dah tahu …